Suudi Kraliyet Sarayı'nda Silah Sesleri! Kral Selman bin Abdülaziz Kaçtı

Suudi Arabistan Kraliyet Sarayı'ndan silah sesleri geliyor. Kaynaklar Kral Selman bin Abdülaziz'in kaçtığını söylüyor. Gelen ilk bilgiler bir darbe olabileceği yönünde.

21.04.2018-22:24 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-23:35) Suudi Kraliyet Sarayı'nda Silah Sesleri! Kral Selman bin Abdülaziz Kaçtı

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da hareketli saatler yaşanıyor. Suudi kraliyet sarayından silah sesleri yükseldiği öğrenildi.

Bazı Arap kaynaklar, ağır silahlı güçlerin saraya girdiğini, bunların asker olup olmadığının belli olmadığını fakat saray etrafında askeri hareketlilik olduğunu söyledi.

Aynı kaynaklar, Suudi Kralı Selman bin Abdülaziz'in askeri bir hava üssündeki sığınağa gittiğini öne sürdü.

KORGENERAL'İN DARBE GİRİŞİMİNE KALKIŞTIĞINI İDDİA ETTİ

Amerikan gazetelerinde yer alan haberlerde, Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Alukas Nepils'in lideri olduğu bir grubun darbe girişimi olduğu iddia edildi.

"DARBE OLMADI, SARAYA YAKLAŞAN DRONE VURULDU"

Öte yandan Dubai'deki Wall Street Journal Muhabiri Margherita Stancati sosyal medyadan yaptığı duyuruda, "Riyad'da darbe yapılmadı, küçük bir drone, saraya çok fazla yaklaştı ve vuruldu." dedi.

RİYAD KAYNAKLARI ÇATIŞMA OLDUĞUNU DOĞRULADI

Daily Sabah'tan Ragıp Soylu ise, Riyad kaynaklarının bir çatışma olduğunu kabul ettiğini, ciddi bir şey konu olmadığını söylediklerini ve açıklama yapılacağını bildirdi.

DARBE GİRİŞİMİ İDDİASI VAR

Doğan Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre de, Amerikan basınında yer alan haberlerde, Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Alukas Nepils'in liderlik ettiği bir grubun darbe girişimi olduğu iddia edildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal