Suriye Dışişleri Bakanı'ndan Küstah Türkiye Açıklaması!

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Türkiye'ye küstah ve içi boş bir tehditte bulundu. Muallim Hatay'ı kastederek, "Hatay bizimdir. Bir gün geri alacağız" dedi.

27.08.2018-16:56 - (Son Güncelleme: 27.08.2018-17:05)

Esed rejiminin Dışişleri Bakanı Velid Muallim terörden parça parça olan ülkesini bir kenara bırakarak Türkiye'ye hadsiz bir mesaj gönderdi. Muallim Hatay'ı kastederek "Bir gün tekrar alacağız" dedi.

Suriye yedi senedir devam eden iç savaş ile mücadele ediyor. Bir tarafta içerdeki muhalifler, diğer tarafta ise Batılıların yardım ettiği teröristlere boyun eğen Suriye terör devleti durumuna geldi.

Tüm bu terörizm dalgası ile baş etmek yerine Türkiye ile yarışa giren Suriye rejimi, içinde olduğu bu zor duruma karşın Türkiye'ye karşı gene küstah bir mesaj yolladı.

"HATAY BİZİM VE BİR GÜN GERİ ALACAĞIZ"

Esed rejiminin Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Lazkiye'ye bağlı Al-Samra kentinde Türkiye'ye oldukça hadsiz bir mesaj yolladı. Olduğu yerdeki balkondan Hatay'ı gösteren Muallim "İskenderun Suriye'nin şehridir ve onu bir gün er veya geç zorla da olsa alacağız." dedi.

Muallim'in kendini bilmez bir biçimde ifade ettiği hadsiz mesajlar Al Jazerra'nın Suriye'deki muhabiri Saad Abedine tarafından sosyal medyada paylaşılırken, Muallim'in bu tutumu sert eleştirilere sebep oldu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal