Trump'tan Güldüren Hata! Kendi Bayrağını Boyayamadı

ABD Başkanı Donald Trump'tan skandal bir hata daha geldi. Kafayı Türkiye ile uğraşmaya takan Trump, çocuklarla beraber Amerikan bayrağını renklendirirken bayrağı yanlış renge boyadı.

27.08.2018-13:42 - (Son Güncelleme: 27.08.2018-13:45)

ABD Başkanı Donald Trump'ın Ohio'da bir çocuk hastanesini gezisi esnasında Amerikan bayrağını çizerken yanlış renge boyaması Twitter'ı uzun süre meşgul etti ve genellikle "aklı başka yerde olmalı" biçiminde yorumlandı. Trump'ın kırdığı potlarla ve sıradışı davranışlarıyla gündeme düşmesi kamuoyunu artık şaşırtmıyor fakat Amerikan bayrağının neye benzediğini bilmemesinin pek olası olmadığında herkes hemfikir.

OLAY TWİTTER'DA FARK EDİLDİ

Olay ABD başkanı Perşembe günü Melania Trump'ın ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanı Alex Azar ile beraber Ohio'da Nationwide Çocuk Hastanesi'ni gezisi esnasında meydana geldi. Trump gazetecilere görüntü vermek için çocuklarla bir masaya oturup Amerikan bayrağını boyalı kalemlerle boyamaya çalıştı. Ancak başkan, Amerikan bayrağının şeritlerinden bir tanesin nedense kırmızı yerine maviye boyadı. Esasen Sağlık Bakanı Azar'ın gezisi esnasında attığı, morfin etkisi yaratan kimyasallar problemi ile alakalı twitter mesajına koyduğu fotoğraflar olmasa bu belki de hiç farkedilmeyecekti.

BU İLK OLAY DEĞİL

Trump, milli marş çalınırken yalnızca bir dizleri üstüne çöken atletleri Amerikan bayrağına saygısızlıkla suçladığını anımsatanlar çıktı. Kuşkusuz Amerikan bayrağının yanlış boyanmasının direkt olarak bayrağa saygısızlık sayılıp sayılmayacağı tartışmalı bir mesele.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal