Rusya Devlet Başkanı Putin: Türkiye İle Verimli Bir İş Birliği Yürütüyoruz

Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile düzenledikleri basın toplantısında “Türkiye ile ekonomi ve bölgesel güvenlik konusunda bütün zorluklara rağmen oldukça verimli bir iş birliği yürütüyoruz" ifadelerini kullandı.

08.04.2019-20:35 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-20:23) Rusya Devlet Başkanı Putin: Türkiye İle Verimli Bir İş Birliği Yürütüyoruz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuştu.

 

"RUSYA, YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ DAİMA YERİNE GETİRİYOR"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Rusya, doğal gazla ilgili hem fiyat hem de hacim bakımından Türkiye için yükümlülüklerini daima yerine getiriyor.” ifadelerini kullandı. Putin, "İdlib’te Soçi mutabakatı çerçevesinde bir ilerleme kesinlikle söz konusu” diye konuştu.

"VERİMLİ BİR İŞ BİRLİĞİ"

“Türkiye ile ekonomi ve bölgesel güvenlik konusunda bütün zorluklara rağmen oldukça verimli bir iş birliği yürütüyoruz" diye konuşan Putin,"Türkiye ile birlikte milli paralarla ticaret dahil, ekonomik bağımsızlığımızı temin etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal