Rusya ABD'ye Görüntülerle Cevap Verdi!

ABD ve müttefiklerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda ateşlenen füzelerin hedefleri vurup vurmadığı hala tartışma konusu. Rusya ABD'nin iddialarına karşılık elindeki görüntüleri paylaştı.

15.04.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 15.04.2018-14:19) Rusya ABD'ye Görüntülerle Cevap Verdi!

 RUSYA AÇIKLAMIŞTI

ABD'nin Suriye'ye yönelik düzenlediği füze saldırıları dünyanın gündemini meşgul ediyor. İngiltere ve Fransa'nın da destek verdiği hava saldırısına ilişkin tartışmalar sürerken Rusya ve Suriye ABD'nin gönderdiği füzelerden 71'ini Sovyet döneminden kalma hava savunma sistemleriyle yok edildiğini açıklamıştı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Her ne kadar bu iddialar ABD tarafından yalanlansa da Suriye, ABD’nin bu iddialara görüntülü yanıt verdi. Görüntüde Şam'ın yüksek bir tepesinde görüntülerin kaydedildiği ve Suriye hava savunma sistemlerinin Akdeniz’den gönderilen füzeleri havada vurarak yok ettiği görülüyor.

105 FÜZEDEN 71'İ VURULDU

Rusya ve Esad rejimi saldırının hemen sonrasında yaptığı bilanço açıklamasında ABD'nin gönderdiği meşhur Toma Hawk füzelerini havada yok ettiğini açıkladı. Amerika ise bu iddiaları yalanlamıştı. Ortaya çıkan bu görüntüler ise Amerika’nın iddiasını çürütür nitelikte.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal