Ruhani'nin Danışmanlığını Yapan Necefi'nin Eşi Öldürüldü

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin danışmanlığını yapan eski Tahran Belediye Başkanı Muhammed Ali Necefi'nin eşi öldürüldü

28.05.2019-16:14 - (Son Güncelleme: 28.05.2019-17:47)

İran devlet televizyonunun emniyet kaynaklarından aktardığı habere göre, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin danışmanlarından eski Tahran Belediye Başkanı Muhammed Ali Necefi'nin ikinci eşi Mitra Necefi, başkent Tahran'ın kuzeyinde yer alan Saadat Abad bölgesinde bulunan evinde vurularak öldürüldü.

Haberde konuya ilişkin detaylu bilgi paylaşılmadı.

RÖPORTAJ ÖNCESİ ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLİYOR  

"İnsafnews" haber sitesinin muhabirlerinden Perisa Salihi, olayın duyulmasından sonra sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Necefi'nin eşi dün İnsafnews'u aradı ve bize röportaj vermek istediğini söyledi. Bugün ofise gelecekti fakat aynı gün öldürüldü" iddiasında bulundu.

İran'da eski Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani zamanında Eğitim Bakanlığı görevini yapan Muhammed Ali Necefi, bir süre Cumhurbaşkanı Ruhani'nin yardımcısı olarak görev almasının ardından 2017 yılında Tahran Belediye Başkanı seçilmişti.

Necefi, geçen sene çocukların dans ettiği bir etkinliğe katıldığı için yoğun eleştiriler almasından sonra "sağlık problemleri'' sebebiyle istifasını vermişti.

Reformist kimliğiyle tanınan Necefi, Cumhurbaşkanı Ruhani'nin yakın ekibinde bulunuyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal