Putin, Trump'ın Eşini Korkuttu

ABD Başkanı Donald Trump'ın Rusya Lideri Putin ile yaptığı görüşmede eşi Melanie Trump'ın bir görüntüsü gündeme düştü. First Lady, Putin ile el sıkıştıktan sonra yüzüne korku ifadesi yansıyor.

19.07.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-11:51)

ABD Başkanı Trump ile Rusya lideri Putin'in temaslarında Melania Trump'ın bir görüntüsü gündeme damga vurdu. Putin'le el sıkışmasının ardından yüz ifadesi farklılaşan First Lady'nin o görüntüsü  'tehlikenin sadece o farkında' yorumlarına sebep oldu.

GÖRÜNTÜ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRDİ

ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya lideri Vladimir Putin arasında pazartesi günü Finlandiya'da yapılan görüşmenin etkisi devam ediyor. ABD medyası Trump'a ağır eleştiriler yöneltirken, First Lady Melania Trump'ın bir görüntüsü gündeme bomba gibi düştü.

YÜZ İFADESİ BİR ANDA DEĞİŞTİ

Daily Mail tarafından paylaşılan videoda eşiyle beraber Putin'in karşısına çıkan Melania, Rusya liderinin elini sıkmasının ardından yüz ifadesi bireden bire değişime uğruyor.

"BU ADAMIN NE KADAR TEHLİKELİ OLDUĞUNU..."

Sosyal medyada da geniş yankı bulan videoda, Melania Trump'ın yüzünde korku ve şok ifadeleri meydana geldiği doğrultusunda yorumlar yapıldı. Daily Mail'in haberinde "Odada bu adamın ne derece tehlikeli olduğunu bilen tek kişi Melania" ifadesi yer aldı.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

First Lady'nin yüz ifadeleri, medyanın gündemine ilk defa düşmüyor. Eşiyle aralarında problemler olduğu doğrultusunda farklı haberler yer alan Melania Trump, Başkan Trump'ın yemin töreni esnasındaki 'sahte gülümseme' görüntüsüyle çok konuşulmuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal