Aldatıldığını Düşündü, 3 Yaşındaki Kızının Önünde Kendini Astı

İngiltere'de genç bir kadın sevgilisinin onu aldattığını düşünerek 3 yaşındaki çocuğunun gözlerinin önünde kendisini asarak intihar etti.

19.07.2018-10:46 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-10:37) Aldatıldığını Düşündü, 3 Yaşındaki Kızının Önünde Kendini Astı

Genç İngiliz anne, aldatılma düşüncesini kabullenemeyince 3 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde kendisi asarak hayatına son verdi.

"GELMEK İSTİYORUM" DEDİ, RET CEVABI ALDI

Giza'nin iş adamı olan erkek arkadaşı Marek Goralcyzk, bir organizasyona davetliydi. Giza, erkek arkadaşına onunla birlikte gelmek istediğini bildirdi. Marek, organizasyona yalnızca erkeklerin alındığını söyleyip Giza'yi üç yaşındaki kızı ile evde bırakıp gitti.

ALDATILMA DÜŞÜNCESİNE DAYANAMADI

Genç kadın, erkek arkadaşının kendisini aldattığını zannettiğini söyleyerek ona mesajlar yolladı. Gece arkadaşının evinde kalan adam şarjı bittiği için mesajlara yanıt veremedi. Bunun ardından Giza, erkek arkadaşının başka bir kadınla birlikte olduğunu zannetti ve bu fikre katlanamayarak intihar etti. Sabah eve giden temizlik işçisi kadın Giza'nın cesedini ağlayan üç yaşındaki kızının yanında gördü.

KÜÇÜK KIZIN AĞLAMASINI DUYUP POLİSE HABER VERDİLER

Güzellik terapisti olan Giza'nın sabah evine giden temizlik çalışanı defalarca zili çalmasına karşın yanıt almadı. İçeride ağlayan kızın sesini duyunca polise haber verdi. Eve giden polis, kadının cesedi ile karşılaştı. Marek ise gece arkadaşının evinde kaldığını, şarjı bittiği için mesajlara yanıt vermediğini, sabah saatlerinde arkadaşının kendisini arayıp kız arkadaşının intihar ettiğini söylediğini bildirdi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal