Protestocu Tartışmaya Girdiği Kişiyi Ateşe Verdi!

Hong Kong'da bir grup protestocu, tartışmaya girdikleri bir kişiyi üzerine yanıcı madde dökerek ateşe verdi.

11.11.2019-20:34 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-20:27)

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi Baş Yöneticisi Carrie Lam, şiddet olayları devam ettiği sürece göstericilerin siyasi taleplerinin yerine getirilmeyeceğini ifade etti.

Hükümet karşıtı gösterilerin şiddet olaylarına sahne olduğu Hong Kong'da Baş Yönetici Carrie Lam, basına yaptığı açıklamada, protestocuların eylemlerini kınayarak, şiddetle karşı karşıya kalındığı sürece hükümetin, göstericilerin siyasi taleplerine cevap vermesini beklemenin "hüsnüzan" olacağı yorumunda bulundu.

Diğer yandan Hong Kong'da bir grup protestocunun, tartışmaya girdikleri bir kişiyi üzerine yanıcı madde dökerek ateşe verdiği duyuruldu.

Söz konusu kişinin, grupla tartışmaya girdikten sonra üzerine sıvı bir madde dökülerek yakıldığının yer aldığı bir video sosyal medyada yayınlandı. Yakılan erkeğin durumunun ağır olduğu söylendi.

Gösterilerin sürdüğü Hong Kong'un birçok bölgesinde ana caddelerin ulaşıma kapandığı, bölgedeki metroları yöneten Hong Kong MTR'nin doğu demir yolu hattındaki raylara fırlatılan nesnelerden dolayı seferlere ara verdiği ve göstericilerin Hong Kong'un Kwai Fong bölgesinde bir treni ateşe verdiği için ulaşımda aksaklıklar olduğu bildirilmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal