Musul'de DAEŞ Saldırısı: 7 Kişilik Aileyi Katlettiler

Irak’ın kuzeyindeki Musul şehrine bağlı bir köye baskın düzenleyen terör örgütü DEAŞ, 7 kişilik bir aileyi katlettikten sonra köyü ateşe verdi

18.05.2019-14:26 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-14:19)

Musul polis kaynakları, terör örgütü DEAŞ üyelerinin Musul şehrinin sağ kesiminde bulunan Akvar bölgesindeki Telelruma’a ait İbrahimiye köyüne baskın gerçekleştirdiğini bildirdi. 

Bundan birkaç gün önce örgüt üyelerinin köye saldırı düzenlediğini, bu nedenle köylülerin çoğunun evlerini terk ettiği aktarılırken köyünü terk etmeyip kalmaya devam eden 7 kişilik bir aileyi ise terör örgütü DEAŞ'ın öldürmesinden sonra köyü tamamen ateşe verdiği kaydedildi.

MUSUL'DE İSTİKRAR SAĞLANAMADI 

İzini kaybettiren teröristleri yakalamak amacıyla güvenlik kuvvetleri bölgede arama çalışmalarına başladı. Haziran 2014’ten 2017 yılının sonuna kadar terör örgütü DEAŞ’ın kontrolü altında bulunan Musul şehrinde hala istikrar sağlanamadı.

Şehre bağlı birçok köye terör örgütü DEAŞ tarafından saldırılar gerçekleştiriliyor. Musul Operasyonlar Komutanlığı Komutanı, Musul’a ait 50 köye terör saldırılarından korumak amaıcyla silah dağıtma kararı vermişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal