Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'nin, ABD Başkanı Trump Karşısındaki Tavrı Dikkatlerden Kaçmadı!

ABD Başkanı Donald Trump, darbe ile göreve gelen Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile New York'ta bir görüşme yaptı. Görüşme boyunca Sisi'nin Trump karşısındaki ezik duruşu dikkatlerden kaçmadı.

25.09.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-11:27) Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'nin, ABD Başkanı Trump Karşısındaki Tavrı Dikkatlerden Kaçmadı!

ABD Başkanı Donald Trump, New York'ta katıldığı BM'nin 73'üncü oturumunda, Mısır'ın darbeci lideri Sisi ile bir görüşme yaptı. Sisi, saygıda kusur etmedi.

Trump, BM 73. Genel Kurul temasları için geldiği New York'ta kaldığı "Lotte New York Palace" otelde, mevkidaşlarıyla bir araya geldi. Onlardan biri de Mısır Cumhurbaşkanı Sisi oldu. Sisi, Trump karşısındaki ezik duruşu ile öne çıktı.

SAYGI DURUŞU

Trump, Sisi karşısında oldukça rahat bir duruş sergilerken, aynı durum darbeci lider için pek de geçerli olmadı. Zorla ülkenin başına gelerek seçilmiş lideri indiren ve darbe yasaları ile ülkesini idare edip türlü hukuksuzluklara imza koyan Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Trump karşısında ellerini birleştirerek sanki saygı duruşu yaptı.

"LANET OLASI KATİL!"

Trump'ın daha önce Sisi için "lanet olası katil" dediği hatırlanıyor. Trump hakkında kaleme alınan bir kitapta yer alan konuşmada, ABD Başkanı'nın, avukatına "Dowd, kiminle konuştuğumu anımsa! Bu adam lanet olası bir katil. Bu adam lanet bir katil! Seni telefonda terletecek." dediği ve anlaşmayı yapmadan hemen önce, Sisi'den "Donald, bu soruşturma işi beni endişelendiriyor. İlerde buralarda olabilecek misin? Sanırım bir iyiliğe ihtiyacım var." yanıtını aldığı öne sürülüyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal