Lavrov'un Fotoğrafı Gündem Oldu

Finlandiya'da yapılan Trump-Putin görüşmesinde Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un Trump'ın eşinin bacaklarına bakarken kameralara yakalanması gündem oldu.

18.07.2018-15:47 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-15:39) Lavrov'un Fotoğrafı Gündem Oldu

Finlandiya geçtiğimiz gün tarihi bir mini zirveye ev sahipliği yaptı. Başkent Finlandiya'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump bir araya geldi. İki lider değişik hususlarda fikir alışverişi yaparken, zirvenin gündem maddesi Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un fotoğrafı oldu.

FIRST LADY'Yİ SÜZMESİ ALAY KONUSU OLDU

Lavrov, iki liderin basın toplantısı esnasında First Lady Melania Trump'ı izlerken yakalandı. Lavrov Rus medyasında ve sosyal medyada alay hususu oldu.

"SÜPERDEN DE İYİ"

İki liderin ortak basın toplantısı esnasında ön sırada oturan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un gene aynı esnada oturan First Lady Melania Trump'a bakarken çekilen fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Bir dönem manken olarak dünyayı dolaşan ve birçok dergiye çıplak poz veren Melania Trump'ın bacaklarına bakarken yakalanan Lavrov, Helsinki temasları ardından, "Temaslar muazzam geçti… Süperden de iyi" demişti.

"PUTİN'İ UTANDIRDI" YORUMLARI YAPILDI

Sosyal medyada Lavrov'un bu açıklamaları First Lady için mi yoksa gerçekten temaslar için mi dediği tartışma çıkarırken, bazı kullanıcılar, "Lavrov'un Melania'nın bacaklarına bakarken fotoğraflarını Kremlin basının yayınlaması Putin'in utancını yeni bir düzeye çıkardı" yorumunu yaptı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal