İşe Gitmek İçin 32 Kilometre Yürüdü, Patronu Araba Hediye Etti

ABD'de bir adam arabası bozuk olduğu için yeni başladığı işine yürüyerek gitti. Tam 32 kilometre yol yürüyerek işe gelen çalışanını gören patronu ise kendi arabasını çalışanına hediye etti.

18.07.2018-14:32 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-14:25) İşe Gitmek İçin 32 Kilometre Yürüdü, Patronu Araba Hediye Etti

ABD'nin Birmingham şehrinde bir ev taşıma firmasının sahibi, arabası arıza yapınca işindeki ilk gününe geç gitmemek için geceden yola koyulup 32 kilometre yürüyen yeni personeline kendi arabasını hediye etti. 20 yaşındaki Walter Carr isimli işçi sosyal medyada büyük övgü topladı.

POLİS YARDIMCI OLDU

Bir polis memuru, yolda fark ettiği ve hikayesinden çok etkilendiği Carr'ı, kahvaltı ısmarlamasının ardından eşya taşıyacağı eve şahsen götürdü.

PATRONU ÇOK ETKİLENDİ, ARABASINI HEDİYE ETTİ

Ev sahiplerinin ısrarına karşın dinlenmeyi kabul etmeyip işe giden Carr'ın kendisiyle tanışmak için Tennessee'den gelen patronu Luke Martin'le karşılaşması esnasında duygusal anlar oldu.

Martin, azmini övdüğü Carr'a 2014 model Ford Escape marka otomobilini hediye etti.

8 BİN DOLAR TOPLANDI

Carr'ın aracını tamir ettirmesi için internette açılan yardım kampanyasında 8,000 dolar toplandı.

2005'teki Katrina kasırgasında evlerini yitirmesinin ardından ailesiyle New Orleans'tan Alabama eyaletinde bağlı Birmingham'ın bir banliyösüne taşınan Carr'ın liseden Aralık'ta mezun olacağı söyleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal