Kuzey Kore Liderinden Güney Kore'ye İlginç Hediye!

Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki yakınlaşma devam ediyor. İki ülke liderlerinin görüşmesinde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un Güney Koreli mevkidaşına kilosu 4 bin lira olan 2 ton mantar hediye etti.

21.09.2018-09:38 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-09:31) Kuzey Kore Liderinden Güney Kore'ye İlginç Hediye!

Güney ve Kuzey Kore'nin 70 senelik küslüğü bitirmesi son dönemlerde dünyanın en fazla dikkat çeken hususlarından bir tanesi oldu. Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong Un, Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in'e tam 2 ton Pine mantarı hediye verdi. Hediye edilen mantarın kilosu 4 bin lira.

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ YAKINLAŞMA

Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un bu seneki 3. zirvesinden iki devlet ilişkilerine, ortak projelere ve nükleer silahsızlanma ile alakalı bir dizi karar verildi. Liderlerin ve eşlerinin samimi görüntüleri dikkat çekerken, Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un, Güney Kore'nin başkenti Seul'e resmi gezi yapacağı hususunda söz verdi.

ZİRVEYE HEDİYELER DAMGA VURDU

Tarihi görüşmenin son gününde Kuzey Kore lideri Kim, barış hediyesi olarak Güney Kore liderine verdiği hediyeyle zirveye damga vurdu. Kim'in hediyesi çok kıymetli ve bir o kadar da enteresan. Reuters'te geçen bilgiye göre; Kim, Güney Kore liderine tam 2 ton Pine mantarı hediye etti. Hediye verilen mantarın kilosu 4 bin lira.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal