Katarlı Gazeteciden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Büyük Övgü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Soçi zirvesinden başarı ile dönmesi dünyada da büyük yankı uyandırdı. Katarlı gazeteci Cabir el-Haremi, "Başkan Erdoğan bu zaferle bir defa daha mazlum halkları korumayı başardı" dedi.

18.09.2018-20:10 - (Son Güncelleme: 18.09.2018-20:02) Katarlı Gazeteciden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Büyük Övgü!

Soçi'de yapılan Erdoğan-Putin zirvesinde anlaşma sağlandı. Tarihi görüşmeden İdlib'de silahlardan temizlenmiş bölge kararı çıkmasıyla İslam dünyasında büyük bir mutluluk yaşandı. Katar El-Arab Medya Grubu üst düzey idaresici Cabir el-Haremi, Soçi görüşmesinde alınan karar hakkında Türkçe bir yorum paylaştı.

Katarlı gazeteci Cabir el-Haremi, İdlib için verilen kararla mutlu olurken Türkiye'nin diplomatik başarısı ile 4 milyondan çok Suriyelinin ölümden döndüğünü ifade etti. Cabir el-Haremi, bu zaferi "siyonistleşmiş" Arapların kabullenemeyeceğini sözlerine ekledi.

Sosyal medya sayfasından Türkçe yorum yapan el Haremi, "Başkan Erdoğan bir defa daha mazlum halkları korumayı başardı. İdlib'te 4 milyondan çok Suriyeli'yi ölümden çevirdi. Bu zafer siyonistleşmiş Arabları rahatsız edecek. Bunlar hep Türkiye'ye karşı uğraşmışlardır" yorumunda bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal