İsrail Başbakanının Oğlu Türk Bayrağını Kullanarak Türkiye'ye Küfür Etti

Katil İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, Türkiye’ye sosyal medya uygulaması üzerinden küfür etti.

16.05.2018-21:27 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-21:33)

Türkiye ve İsrail arasındaki diplomatik tansiyon günden güne artarken, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun oğlu Yair'den  terbiyesiz bir Türkiye paylaşımın bulundu.

İsrail başbakanının oğlu Yair Netanyahu, Instagram hesabının hikaye kısmından, "F.ck Turkey" yazan ve içinde Türk bayrağı yer alan bir fotoğraf paylaştı.

Yair Netanyahu'nun bu paylaşımına anında milyonlarca insan tepki gösterdi. İşte İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlunun İnstagram'ın hikaye kısmı üzerinden yaptığı paylaşım.

Başbakanın oğlu Yair Netanyahu hikaye bölümüne paylaşımı yaptıktan kısa bir süre sonra Instagram hesabını kapattı.

DÜN BABASI HAKARET ETMİŞTİ

İsrail’in katil Başbakanı Benyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içeren bir paylaşımda bulunmuştu. Twitter üzerinden Benyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saygısızca ithamlarda bulunmuştu.

KATİLİN PAYLAŞIMI

Benyamin Netanyahu dün Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

''Erdoğan Hamas'ın en büyük destekçilerinden biridir, dolayısıyla kendisi terör ve katliamdan şüphesiz çok iyi anlar. Kendisine tavsiyem, bize ahlak vaazı vermesin.''

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN CEVAP

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise katil Netanyahu’ya şu şekilde cevap verdi:

‘’Netanyahu'nun elinde Filistinlilerin kanı vardır ve bunu Türkiye'ye saldırarak saklayamaz. Netanyahu, savunmasız bir halkın topraklarını BM kararlarını ihlal ederek 60 yıldan fazla süredir işgal altında tutan apartheid (ırkçı) devletinin başbakanıdır. Elinde Filistinlilerin kanı vardır ve suçlarını Türkiye'ye saldırarak saklayamaz. İnsanlık dersi istiyorsanız on emiri okuyun.’’

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal