İngilizler Yazdı: ‘Beyaz Dul’un Hedefinde Türkiye Var

İngiliz medyası, 'Beyaz Dul' takma adıyla bilinen bir terörist intihar bombacıları yetiştirerek aralarında Türkiye'nin de olduğu birçok ülkeye saldırı hazırlığında olduğunu iddia etti.

16.07.2018-22:55 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-22:52) İngilizler Yazdı: ‘Beyaz Dul’un Hedefinde Türkiye Var

İngiliz medyası gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı. İngiliz basını, 2005 senesinde İngiltere’nin başkenti Londra'da intihar saldırısı yapan teröristin hala aranan "Beyaz Dul" lakaplı eşi Samantha Lewthwaite'in intihar bombacıları yetiştirerek aralarında Türkiye'nin de olduğu birçok ülkeye saldırı hazırlığında olduğunu yazdı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da 2005 senesinde, Germaine Lindsay isimli radikal terörist korkunç bir saldırıya tanıklık etmişti. Canlı bomba olarak saldırı gerçekleştiren terörist ve 26 İngiliz vatandaşını katletti.

'Beyaz Dul' lakabıyla bilinen, aslen İngiliz olan ve 17 yaşında Müslüman olan Samantha Lewthwaite'in intihar bombacıları yetiştirdiği öne sürüldü. Beyaz Dul'un 30 kadın bombacı terörist yetiştirdiği medyaya konuşanlar tarafından belirtildi.

HEDEF YERLERİ ARASINDA TÜRKİYE VAR

Gazete, şifrelenmiş yazışmalar, telefon kayıtları ve yabancı istihbarat birimlerinin raporlarına dayandırdığı haberde 30 teröristin İngiltere'ye duyduğu nefretten kaynaklı intikam almak için Yunanistan, Türkiye, Kıbrıs, İspanya Sahilleri ve Kanarya Adaları'nı hedef aldığı iddia edildi. Teröristin İngiltere'den nefret ettiği ve İngilizlerin favori tatil bölgelerini vuracağı öne sürüldü.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal