İkinci Cemal Kaşıkçı Vakası! Konsolosluğa Giren Kızlar Ölü Bulundu!

Cemal Kaşıkçı olayı henüz kapanmamışken benzer bir haber de ABD'den geldi. Suudi Arabistan vatandaşı iki kız kardeş Suudi Konsolosluğu'na girmelerinin ardından ölü olarak bulundu.

01.11.2018-16:23 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-16:14) İkinci Cemal Kaşıkçı Vakası! Konsolosluğa Giren Kızlar Ölü Bulundu!

16 yaşındaki Rotana Farea ve 16 yaşındaki Tala Farea, Amerika Birleşik Devletleri'nde sığınma talebinde bulunmalarının ardından New York'ta ölü bulundu.

Genç kızların cansız bedenleri elleri ve ayak bileklerinden birbirine bağlanmış halde Hudson Nehri'nde bulundu.

AMERİKAN POLİSİ ARAŞTIRMAYI SÜRDÜRÜYOR

Amerikan polisi, kızların 450 kilometre mesafedeki Virgina'nın Fairfax şehrinden New York'a nasıl geldiğini inceliyor. Kızların George Washington Köprüsü'nden atlamış olabileceği düşünülüyordu. Fakat son bilgiler bu teoriyi öldürdü. Adli Tıp'ta gerçekleştirilen otopside, kızların suya girdiğinde canlı oldukları tespit edildi.

CESETLERDE TRAVMA İZİNE RASTLANMADI

Cesetlerde herhangi bir görünür travma izine de denk gelinmedi. Farea kardeşler, 2015 senesinde anneleriyle beraber Suudi Arabistan'dan ABD Virginia'ya göçmüştü. 16 ve 22 yaşındaki kız kardeşler, Ağustos ayından beri kayıptı.

GENÇ KIZLARIN ANNESİNE SUUDİ KONSOLOSLUĞUNDAN GİZEMLİ TELEFON

Günler sonra kimlikleri belirlenebilen kardeşlerin annesi, Suudi Arabistan'ın Washington Büyükelçiliği'nden bir telefon aldığını söyledi. New York polisine bilgi aktaran kadın, telefonda kendisine hemen ABD'yi terk etmelerinin ifade edildiğini söyledi. The Associated Press, söz hususu telefonun cesetler bulunmadan bir gün önce geldiğini söylüyor.

Kız kardeşlerin kısa zaman önce ABD'den iltica hakkı elde ettiği bir başka dikkat çeken detay.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal