''Filistinli Anneleri Öldürmeliyiz'' Diyen İsrailli Bakan PKK'ya Destek Verdi

"Filistinli şehitlerin annelerinin de öldürülmesi gerektiği" doğrultusundaki skandal yorumları sosyal medya hesabından paylaştığı zaman büyük eleştiri alan İsrail Adalet Bakanı Şaked, şimdi de terör örgütü YPG/PKK'yı koruma talebinde bulundu.

26.12.2018-09:02 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-10:49) ''Filistinli Anneleri Öldürmeliyiz'' Diyen İsrailli Bakan PKK'ya Destek Verdi

"Filistinli şehitlerin annelerinin de öldürülmesi gerektiği" doğrultusundaki skandal yorumları sosyal medya hesabından paylaştığı zaman büyük eleştiri alan İsrail Adalet Bakanı Şaked, şimdi de terör örgütü YPG/PKK'yı koruma talebinde bulundu. Filistinli annelere yaptığı ölüm çağrısında ırkçı bir yazıdan alıntı yaparak sosyal medya hesabında paylaştığı zaman büyük tepkiye neden olan İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked, bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la alakalı propaganda düzenleyerek dünyaya terör örgütü YPG/PKK'yı koruma çağrısında bulundu.

"Filistinli şehitlerin annelerinin de öldürülmesi gerektiği ve onların çocuklarının küçük birer yılan olduğu" doğrultusundaki skandal yorumları 2014 senesinde sosyal medya hesabında paylaşmasından sonra Binyamin Netanyahu hükümetinde Adalet Bakanlığı görevini alan Şaked, bu sefer Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırdı. İsrail yerel gazetesinde çıkan haberlere göre, Ordu Radyosuna açıklama yapan Şaked, ABD'nin Suriye'den geri çekilmesinin "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kuvvetlendireceği, İsrail'in ise bundan zarar göreceği" yönünde ifadelerde bulundu.

Şaked, Suriye'deki terör örgütü YPG/PKK’ya işaret ederek, "Umarım Kürtler Türklere karşı olan savaşlarından galip gelirler. Umarım uluslararası toplum Erdoğan'ın Kürtleri katletmesinin önüne geçer" yorumunda bulundu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal