Filistin Bahreyn'deki Çalıştaya Katılmayacağını Açıkladı

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), Bahreyn'in başkenti Manama'da düzenlenecek olan ekonomi çalıştayına Filistin'in katılmayacağını duyurdu

23.05.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 23.05.2019-11:40)

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), Bahreyn'in başkenti Manama'da önümüzdeki ay gerçeklemesi planlanan ekonomi çalıştayın Filistin halkının menfaatlerine hizmet etmediğini öne sürerek, Filistin'in çalıştaya katılmayacağını belirtti.

FKÖ Genel Sekreteri Saib Ureykat yazılı bir açıklama yaparak, Filistin'in, ABD ortaklığıyla 25-26 Haziran'da Bahreyn'in ev sahipliğinde yapılacak olan "Refah İçin Barış" adlı ekonomi çalıştayına kesinlikle katılmayacağını kaydetti.

MANAMA EKONOMİ ÇALIŞTAYI FİLİSTİN'E HİZMET ETMİYOR 

Ureykat, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas başta gelmek üzere FKÖ ve Filistin hükümeti ile diğer kurumların söz konusu çalıştaya katılmayacağının altını çizerek, şu sözleri aktardı:

"Manama Ekonomi Çalıştayı Filistin halkına hizmet etmiyor. Filistin için tam anlamıyla tüm ekonomik fırsatların sağlanması mümkün değildir. Bu imkanlar ancak İsrail işgalinin bitirilmesi ve uluslararası sözleşmeler ile BM kararlarına bağlılıkla sağlanabilir."

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal