Ege'de Türk ve Yunan Gemileri Çarpıştı

Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Midilli adası yakınlarında çimento yüklü Türk gemisi ile Yunan savaş gemisi çarpıştı ve iki gemide de batma tehlikesi olmadığı açıklandı.

04.05.2018-15:28 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-15:24) Ege'de Türk ve Yunan Gemileri Çarpıştı

Ulaştırma Bakanlığı, "Ege'de Midilli adası yakınlarında Türk çimento gemisi ile Yunan savaş gemisi kaza yaptı. Kaza yapan gemilerde batma tehlikesi yok" ifadelerine yer verildi.

YUNANİSTAN'DAN AÇIKLAMA

Diğer yandan Yunanistan Deniz Kuvvetleri tarafından yapılan yazılan açıklamada, bir Türk çimento gemisinin Yunanistan Deniz Kuvvetleri'ne ait bir gemiyle çarpıştığı açıklandı.

Yunanistan Deniz Kuvvetleri tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, "Karmate" adlı bir Türk ticari gemisinin Yunanistan Deniz Kuvvetleri'ne ait bir devriye gemisine temas edip kazan bölgesinden uzaklaştığı ifade edildi. Midilli adası açıklarında sabah saat 04.00 sularında meydana gelen kazada bir maddi hasar olmadığı belirtildi. Olaydan sonra geminin Türkiye karasularına girdiği ifade edildi.

Kazanın nasıl geliştiği hakkında henüz ayrıntılı bir bilgi verilmedi. Fakat Yunan savaş gemisi Türk ticaret gemisini önleyemedi. Yunan basınında kaza geniş yer buldu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal