Dünyaca Ünlü Şarkıcı Müslüman Oldu

Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı, Müslüman olduğunu açıkladı.

26.10.2018-10:58 - (Son Güncelleme: 26.10.2018-11:18)

Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, Müslüman olduğunu açıkladı. Ünlü şarkıcı Müslümanlığı seçtikten sonra adını Şüheda Davitt olarak değiştirdiğini belirtti. Dünyaca ünlü İrlandalı kadın şarkıcı Sinead O'Connor sosyal paylaşım sitesi Twitter’da paylaştığı mesajlarda hayranlarına Katolik Hristiyanlığı terk ederek Müslüman olduğunu duyurdu.

'İSLAMI SEÇTİĞİM İÇİN GURUR DUYUYORUM'

O'Connor, "Müslüman olduğum için gurur duyuyorum. Bu, her akıllı insanın doğal olarak varacağı bir sonuç. Tüm kutsal kitaplar bizi İslam'a çağırıyor." ifadelerini kullandı. 51 yaşındaki şarkıcı, Müslüman olduktan sonra yeni bir isim aldığını ve bundan böyle "Şüheda Davitt" adını kullanacağını açıkladı.

'HİCAP GİY'

Şarkıcı, Twitter hesabından başörtülü fotoğraflarını paylaştı. Sanatçının, profil resmini Amerikan spor giyim markasının reklam sloganı olan "Just Do It (Yalnızca Yap)" yerine "Wear Hicab" (Hicap Giy) ifadelerinin yer aldığı bir metin düzenlemesiyle değiştirdiği görüldü. Davitt  başörtülü bir fotoğrafını paylaşarak "Mutluyum" notunu yazdı.

EZAN OKUDU

Şüheda Davitt, Bakara Suresi'nde geçen Hazreti Musa'nın "Böyle cahillerden biri olmaktan Allah'a sığınırım" ayetini paylaştı. Davitt, ayrıca ezanı kendi üslubunda seslendirdiği bir video da paylaştı. Sinead O'Connor, 1990'lı yıllarda Katolikliği seçerek Magda Davitt adını almıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal