Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Alman Sunucuya Tarihi Ayar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Conflict Zone programında Tim Sebastian’ın gündeme dair sorularını cevapladı. Kendisine saygısızca davranan sunucuya Çavuşoğlu, arka arkaya ayar verdi.

31.05.2018-17:29 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-17:34)

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Solingen katliamının 25. yıldönümünde gerçekleştirilen anma törenine katılmak için gittiği Almanya’da, Deutsche Welle kanalıyla bir röportaj yaptı. Bakan Çavuşoğlu, Conflict Zone programında Tim Sebastian’ın gündeme dair sorularını cevapladı.

Program boyunca Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na saygısızca davranan Sebastian arasında yaşanan gerilim dikkat çekti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa ülkeleriyle ilişkiler hakkındaki bir soruya cevap verdiği sırada araya girip ikinci bir soru eklemek isteyen sunucu Sebastian’a çok sert tepki gösterdi. Bakan Çavuşoğlu, “Lütfen sözümü kesmeyin, konuşmama izin verin. Konuşmama izin vermiyorsunuz. Soru soruyorsunuz, ilk cümlemin ardından sözümü kesiyorsunuz ve benim yapacağımdan daha çok yorum yapıyorsunuz. Sorunuzu sorun, yanıtlamama izin verin. Saygı göstermek zorundasınız. Bana saygı göstermiyorsunuz. Röportaj böyle yapılmaz” diyerek sunucu Sebastian’a ayar verdi.

"KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORSANIZ BU BÖYLE OLMAZ"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sözlerine şu şekilde devam etti:

 “Sorunuzu sormalısınız, yorumunuzu yapmalısınız ve benim yanıt vermemi beklemelisiniz. Röportaj bu şekilde yapılır. Eğer Türk Dışişleri Bakanı’nı küçük düşürmeye çalışıyorsanız bu böyle olmaz. Sorularınızı yanıtlamama izin vermiyorsunuz.”

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal