Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin Yarın Bir Araya Geliyor

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki 2019 senesindeki ilk görüşme yarın düzenlenecek.

22.01.2019-11:20 - (Son Güncelleme: 22.01.2019-11:18) Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin Yarın Bir Araya Geliyor

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki 2019 senesindeki ilk görüşme yarın düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın başkenti Moskova'ya yapacağı günübirlik ziyaretinde, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşecek.
Program kapsamında iki ülkenin ilgili bakan ve yetkililerinin katılımıyla heyetler arası görüşmenin de yapılması ön görülüyor. İki lider,

Türkiye-Rusya ikili ilişkilerinin dışında özellikle Suriye olmak üzere bazı bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında da değerlendirmeler yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta Rusya'nın ileri gelen gazetelerinden Kommersant için "Türkiye-Rusya işbirliği, Suriye krizinin çözümü için kritik önemde" başlıklı bir makale yazmıştı.

Başkan Erdoğan yazdığı makalede, Türkiye'nin Suriye Kürtleriyle veya Suriye sınırlarında bulunan hiçbir kesimle sorunu olmadığının altını çizerek, "Terörle mücadele etmek için kimsenin müsaadesini isteyecek değiliz. Koşullar olgunlaştığında Suriye topraklarından ülkemizi tehdit eden teröristleri hedef alma hakkımızı saklı tutuyoruz." sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal