Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Çin ve ABD Arasındaki Ticaret Savaşı Bitiyor

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ve ABD Ticaret Temsilcisi Robert Lighthizer’in de aralarında bulunduğu ABD heyetini başkent Pekin’de Çinli yetkililerle görüştüğü bildirildi.

04.05.2018-16:15 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-16:11) Çin ve ABD Arasındaki Ticaret Savaşı Bitiyor

Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Steven Mnuchin ve Amerika Birleşik Devletleri Ticaret Temsilcisi Robert Lighthizer’in de aralarında bulunduğu Amerika Birleşik Devletleri heyetini başkent Pekin’de Çinli yetkililerle görüştüğü bildirildi.

ÇÖZÜM İÇİN MEKANİZMA KURULACAK

Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Amerika Birleşik Devletleri görüşmesinin ticarette tırmanan anlaşmazlıkları çözmek amacıyla bir mekanizma kurmak üzere yapılan bir anlaşma neticesiyle sonlandığı bildirildi.

Çin ve Amerika Birleşik Devletleri ticaret savaşı çözüme kavuşuyor

İki tarafın görüşmelerde, Amerika Birleşik Devletleri’nin Çin’e ihracatının artırılması, hizmet ticareti, fikri mülkiyet haklarının korunmasını ve tarifeler ile tarife dışı tedbirlerin nasıl kullanılacağı ile ilgili konuları tartıştığı belirtildi. Görüşmede bazı konularda fikir birliğine varıldığını fakat henüz detayların sağlanmadığı ifade edildi.

Amerika Birleşik Devletleri heyetinin bu akşam Pekin’den ayrılacağı bildirildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;