Bolivya Devlet Başkanı Morales: ABD Venezuela'da Diyaloğu Engelliyor

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales, "Maduro hükümeti ve halkı diyalog talep ediyor. Venezuela muhalefetinin de diyaloğa katılmak istediğine dair bilgilere sahibim. Fakat Trump bir araya gelmelerine izin vermiyor." dedi.

10.04.2019-12:04 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-12:01) Bolivya Devlet Başkanı Morales: ABD Venezuela'da Diyaloğu Engelliyor

TRUMP DİYOLOĞU ENGELLİYOR

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales, ABD'nin Venezuela'ya karşı tutumunun yalnızva Venezuela'da değil, aynı şekilde diğer ülkelerde de müdahaleye sebep olacağını söyleyerek "Maduro hükümeti ve halkı diyalog talep ediyor. Venezuela muhalefetinin de diyaloğa katılmak istediğine dair edindiğim bilgiler var. Ancak ABD Başkanı Donald Trump iki kesimin bir araya gelmelerine izin vermiyor." ifadesinde bulundu.

TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİMİZİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ

Türkiye'yi ziyaret eden ilk Bolivya Devlet Başkanı statüsünde olan Evo Morales Ayma, Ankara ziyareti esnasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Bolivya devleti adına burada ilk kez bulunmaktan son derece onur duyuyorum." diyen Morales, Türkiye ile Bolivya arasındaki ticari ve siyasi ilişkileri ilerletmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirtti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal