Azerbaycan Ordusundan Ermenistan'a Açık Mesaj: Operasyona Hazırız

Azerbaycan ordusu üst düzey görevlilerin katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından yapılan açıklamada, Ermenistan'ın uyarıldığı ve Azerbaycan ordusunun geniş çaplı bir operasyona hazır olduğu açıklandı.

12.05.2018-19:16 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-19:09) Azerbaycan Ordusundan Ermenistan'a Açık Mesaj: Operasyona Hazırız

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan, üst düzey askeri görevlilerin ve ordu komutanlarının katılımıyla üst düzey bir görüşme yapıldı.

"AZERBAYCAN ORDUSU GENİŞ KAPSAMLI OPERASYONLARA HAZIRDIR"

Bakanlık duyurusuna göre, Hasanov görüşmede yaptığı açıklamada, Ermenistan'daki iktidar değişikliğinin sonrasında bazı Ermeni politikacıların ve yeni Başbakan Nikol Paşinyan'ın sorumsuz konuşmalar yaptığını anımsatarak, ''Ermenistan rejimini ikaz ediyoruz. Düşmanın bu gibi hareketleri onaylanamaz ve Azerbaycan askerleri geniş kapsamlı askeri operasyonlara hazırdır.'' denildi.

HASANOV, GEREKENİN YAPILMASINI EMRETTİ

Hasanov, Ermenistan ordusunun ön safta ve hattın gerisinde yaptığı eylemleri devamlı kontrol etme, olası adımlarına her daim hazırlıklı olma ve muhtemel provokasyonların hemen önlenmesi amaçlı gerekenin yapılması talimatını verdi.

ALİYEV TALİMAT VERDİ, GÖVDE GÖSTERİ DÜZENLENECEK

Bakan Hasanov, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in emri gereği, 26 Haziran'da Azerbaycan güçlerinin 100. kuruluş yıl dönümünün görkemli programlarla kutlanacağı bilgisini de aktardı.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan, başbakan olmasının ardından ilk gezisini Ermenistan'ın işgal ettiği Azerbaycan toprağı Dağlık Karabağ'a gerçekleştirmiş, burada yaptığı basın açıklamasında Azerbaycan'ı suçlayıcı ifadeler kullanmıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal