Avustralya'da 4'ü Çocuk 7 Kişinin Cesedi Bulundu

Batı Avustralya’daki tatil yerlerinde biri olan Margaret River’de, 4’ü çocuk 7 kişi ölü bulundu.

11.05.2018-09:22 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-09:11) Avustralya'da 4'ü Çocuk 7 Kişinin Cesedi Bulundu

Batı Avustralya’daki tatil yerlerinden biri olan Margaret River yakınlarındaki bir evde 4’ü çocuk 3’ü yetişkin toplam 7 kişinin cansız bedeni bulunduğu açıklandı.

Avustralya Yayın Kurumunda yayınlanan habere göre, tatil yerlerinden biri olan Margaret River’ın Osmington semtindeki bir hanede 4’ü çocuk, üçü yetişkin 7 kişinin intihar ve cinayet sonucunda hayatını kaybettiği duyuruldu.

Batı Avustralya Polisi’nden Komiser Chris Dawson, Perth şehrinde yaptığı basın açıklamasında, ölen beşinin cesedinin evin içinde, iki yetişkine ait ölü bedenini ise evin dışında bulunduğunu açıklandı.

Olay yerinde 2 adet ateşli silahın bulunduğunu ifade eden Komiser Dawson, ‘‘Her ölüm trajiktir ama 4 çocuk üç yetişkinin ölümü çok büyük bir trajedi’’ şeklinde konuştu.

Yaşamını yitirenlerin kimlikleri hakkında şu aşamada bir açıklamada bulunmayacağını ve olayla alakalı soruşturmaya yerel polisin yanı sıra Adli Suçlar ve Cinayet Birimi uzmanlarının da dahil olduğuna dikkat çeken Dawson, "Bu çok büyük ölçekli ve detaylı bir araştırma olacak’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal