Almanya'nın En Büyük Bankalarından Deutsche Bank'ta Kara Para Aklama Araması!

Almanya'nın en büyük bankalarından birisi olan Deutsche Bank'ın merkezinde polisler kara para aklama soruşturması çerçevesinde arama yapıyor.

29.11.2018-13:48 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-13:42) Almanya'nın En Büyük Bankalarından Deutsche Bank'ta Kara Para Aklama Araması!

Almanya'nın en büyük bankalarından Deutsche Bank'ın Frankfurt merkezinde savcılık tarafından kara para aklama incelemesine dönük arama gerçekleştiriliyor.

170 KİŞİLİK EKİP SABAHTAN BERİ ARAMA YAPIYOR

Frankfurt Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen açıklamada federal polis görevlileri ile beraber kara para aklama soruşturmasına dönük bankanın Frankfurt merkezinde arama yapılıyor. Alman basınına göre ise vergi müfettişlerinin de olduğu yaklaşık 170 kişilik birim sabah 6'dan beri bankanın merkezinde arama gerçekleştiriyor.

BANKANIN HİSSELERİ DEĞER KAYBETTİ

Aramanın, Danimarkalı Danske Bank'ın 150 milyar dolar değerinde kara para aklama işleminde bazı Avrupalı bankaların destek olduğu iddiasının ardından gelmesi dikkat çekti. Haberin duyulmasının ardından, bankanın hisseleri yaklaşık yüzde 4 değer kaybederek, 8,27 eurodan işlem görüyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal