Almanya'da Erdoğan'ı Protesto Eden Adamın Kim Olduğu Ortaya Çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Angela Merkel ile yaptığı ortak basın toplantısında slogan atan adamın kim olduğu ortaya çıktı. Eylemcinin 35 yıldır Türkiye aleyhine çalışan Avrupa Postası Yayın Yönetmeni Adil Yiğit olduğu belirlendi.

28.09.2018-16:40 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-16:41) Almanya'da Erdoğan'ı Protesto Eden Adamın Kim Olduğu Ortaya Çıktı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Almanya Başbakanı Merkel'in ortak basın toplantısı esnasında slogan attığı için salondan atılan şahsın kimliği belli oldu. Salondan atılan şahsın, yayınlarıyla tepki toplayan Avrupa Postası Yayın Yönetmeni Adil Yiğit olduğu belirlendi. Türkiye vatandaşlığından atılıp Almanya'da sığınmacı olarak ikamet eden Yiğit'in 35 senedir Türkiye düşmanı eylemlerde bulunduğu öne sürüldü.

ÜZERİNDE YAZI YAZAN TİŞÖRTLE PROTESTO GERÇEKLEŞTİRDİ

Alman bir gazetecinin tutuklu Almanlar ile alakalı sorusuna Merkel'in yanıt vermesinin sonrasında protesto yapıldı. Bir gazeteci üstünde 'gazetecilere özgürlük' yazılı tişört ile protesto eylemi gerçekleştirdi. Protestoya izin vermeyen Alman emniyet birimleri, protestocuya müdahale etti ve dışarı atıldı.

35 YILDIR ALMANYA'DA TÜRKİYE DÜŞMANI FAALİYETLERDE BULUNDUĞU İDDİA EDİLDİ

2017 senesinde Almanya'daki G-20 zirvesine de alınmayan Adil Yiğit'in 35 senedir Almanya'da Türkiye düşmanı eylemlerde bulunduğu öne sürüldü.

TÜRKİYE VATANDAŞLIĞINDAN ÇIKARILMIŞ

Almanya'daki eylemlerinden sebeple sınır dışı edilmekle tehdit edilen Adil Yiğit'in Türkiye vatandaşlığından atıldığı ve sığınmacı pasaportu ile Almanya'da ikamet ettiği bildirildi.

3 YIL HAPİS CEZASI ALDI

Almanya'da 3 sene hapis cezası alan Adil Yiğit'in resmi görüşmelerde akredite olamayan gazeteciler içinde olduğu bildiriliyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal