Akıllara Durgunluk Veren Açıklamayı Canlı Yayında Yaptı

Alman milli takımın Dünya Kupası'ndaki başarısızlığının değerlendirildiği programda Türkiye düşman Cem Özdemir, akıllara durgunluk veren bir açıklamada bulundu.

28.06.2018-18:50 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-18:51)

Almanya Milli takımı Dünya Kupası'ndan elenmesinin şokunu halen üstünden atamadı. Şoku üstünden atamamak bir yana, sorunun nedenine dair bir değerlendirme yapmaktan geri duran Almanlar, topu Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a atmaya çalışıyor.

Onların başında da her seferinde açıklamalarında Türkiye düşmanlığı yapan Alman Cem bulunuyor.

"ERDOĞAN YÜZÜNDEN ELENDİK"

Almanya’nın devlet kanalı ZDF Televizyonunda yayınlanan Markus Lanz'ın programında Dünya Kupası'nda Alman milli takımının başarısızlığı konuşuldu. Sonucu değerlendirenler arasında da Türk düşmanı ve Almanya vatandaşı Cem Özdemir vardı.

Cem Özdemir alınan sonuca dair kendinden beklenen değerlendirmeyi yaptı ve "Almanya'nın elenmesinin sebebi Erdoğan'dır. Mesut ve İlkay ile fotoğraf çekildi ve bu durum milli takım oyuncularının moralini bozdu, bu yüzden iyi oynayamadılar’’ ifadelerini kullandı.

Özellikle medyanın bu konuyu sürekli olarak haberleştirmesini eleştiren Cem Özdemir, yaşanan hadisenin futbolun önüne geçtiğini ve bu nedenle de takımın bütününün moralini, performansını etkilediğini dile getirdi.

FOTOĞRAF HAZIMSIZLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra ziyaretinde gurbetçi yıldız futbolcular Mesut Özil ve İlkay Gündoğan ile görüşmüş ve fotoğraf çektirmişti.

Görüşmenin sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirirken, İlkay ve Mesut'un Cumhurbaşkanı Erdoğan ile poz vermesi Almanya’da eleştiri konusu olmuştu. Öyle ki eleştiriler dozunu aştı ve Mesut ile İlkay linç kampanyalarının içinde buldu.

İki futbolcuya yönelik tepkiler de halen Almanya’da sürüyor. Bunun son örneği de maç sonunda Alman taraftarların Mesut'a yönelik sözlü saldırıda bulunması olmuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal