İsrail Başbakanı Netanyahu'dan Ronaldo'lu Mesaj

İsrail lideri Binyamin Netanyahu, Dünya Kupası'ndan esinlendi ve Ronaldo üzerinde İran halkına küstah bir çağrıda bulundu.

28.06.2018-16:32 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-16:33)

Siyonist İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran halkına rejim değişikliği yapması için bu kez Dünya Kupası'nda esinlendi ve dünya yıldızı Cristiano Ronaldo üzerinde çağrı yaptı.

"RONALDO'YU DURDURAN NELER BAŞARMAZ Kİ?"

Rusya'nın ev sahipliğinde devam eden 2018 FIFA Dünya Kupası'nda iyi defansıyla İspanya ve Portekiz'e sıkıntılı anlar yaşatan İran milli futbol takımına gönderme yapan Bünyamin Netanyahu, başbakanlık masasında kendisine atılan topu eline alıp ''Ronaldo'nun gol atmasını durdurmanın ne kadar zor bir şey olduğunu tasavvur edebilir misiniz'' diyerek açıklamasına başladı.

"FUTBOLDAN ANLARIM"

''Eskiden futbol oynardım'' sözünü ayağıyla top zıplattığı görüntüyü paylaşarak ispatlama teşebbüsünde bulunan İsrail Başbakanı, "Ronaldo'nun gol atmasını durdurmanın imkansız bir şey olduğunu, ama İran milli futbol takımının imkansızı başardığını" ifade etti.

TAHRAN'DAKİ PROTESTOLARI FIRSAT BİLDİ

İran'daki ekonomik kriz ve fırlayan kur fiyatları sebebiyle bu hafta İran’da yeniden patlak veren eylemlere gönderme yapan Başbakan Netanyahu, İran halkına çağrıda bulunduğu ifade ederek ''Futbol sahasında cesaretinizi gösterdiniz, bugün aynı cesareti İran sokaklarında da gösterdiniz'' diye konuştu.

"SORUNLARI ÇÖZMEK HALKIN ELİNDE"

''İran'ın pek çok sorunu var: Hava kirliliği, su kıtlığı, terör için saçılan milyarlar... İran hükümeti, sizin paranızı, Suriye'de, Yemen'de ve Ortadoğu'daki gereksiz savaşlarda heba etmek yerine, İran'ın sorunlarını çözmek için harcamaya başlasaydı neler olurdu, hayal edebiliyor musunuz'' şeklinde açıklamalarını sürdüren Binyamin Netanyahu, ''Tüm bu sorunların çözümü İran halkının elinde'' diye konuştu.

"O GÜN HEPİMİZ KAZANACAĞIZ"

"Bu yüzden İran'da büyük yıkım yaratan depremlerin ardından İranlıların hayatlarını kurtarmak için tıbbi yardım teklif ettiğini, İranlı çiftçilere su kaynaklarını korumanın yollarını öğretmek için Farsça Telegram grubu açtığını ve İran halkıyla barışı savunmayı asla bırakmayacağını" ifade eden İsrail lideri, ''Bir gün özgür Tahran'da İran milli takımının İsrail milli takımıyla başa baş oynarken izlemeyi umuyorum. O gün hepimiz kazanan taraf olacağız'' şeklinde konuşarak açıklamalarını bitirdi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı akaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal