ABD'nin Suriye'de Ne Yapacağı Netleşti!

Donald Trump, 'Suriye'den çekilebiliriz' demesi üzerine, ABD'nin Suriye'de ne yapacağı tartışılıyordu. Coats, Beyaz Saray'ın bu konuda atacağı adım netleşti şeklinde konuştu.

04.04.2018-18:08 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-11:31) ABD'nin Suriye'de Ne Yapacağı Netleşti!

Amerika Birleşik Devletleri Ulusal İstihbarat Ajansı Direktörü Coats, Beyaz Saray'ın dün Suriye hususunda bir karara ulaştığını ifade etti. Coats, Suriye kararını yakın zamanda açıklanacağını bildirdi.

ABD Ulusal İstihbarat Ajansı Direktörü Dan Coats, ABD'nin bölgede ki geleceği ile ilgili kararın dün Beyaz Saray'da netleştiğini belirterek yakın bir tarihte açıklanacağını bildirdi.

Coats, gazetecilerle sohbetinde, Başkan Donald Trump'ın "Suriye'den çekileceğiz" sözleriyle ilgili, ABD'nin Suriye'de ne yapacağına ilişkin kararın dün Beyaz Saray'da yapılan bir toplantıda sonuca bağlandığını ifade etti.Coats, Suriye konusuna ilişkin açıklamanın yakında yapılacağını kaydetti.

Başkan Donald Trump, dün yaptığı açıklamada, "Suriye'den çıkma planı üzerinde çalışıyoruz. Suudi Arabistan bizim Suriye'de kalmamızı istiyorsa parasını ödemesi gerekecek." demişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal