ABD Başkanı Trump ve Pelosi Arasında Akıl Sağlığı Tartışması

ABD Başkanı Donald Trump ve Temsilciler Meclisinin Demokrat Başkanı Nancy Pelosi, birbirlerine ''akıl sağlığının iyi olmadığı'' yönünde hakaretlerde savurdu

24.05.2019-10:56 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-10:47)

ABD Başkanı Donald Trump'ın, kendisini "Rusya soruşturmasının üstünü kapattığı'' yönünde suçlayan Nancy Pelosi'ye sert tepki göstermesiyle patlak veren tartışma, ikili arasında hakaretler içeren söz savaşına dönüştü.

ÜST DÜZEY YETKİLİLER ARASINDA HAKARET SAVAŞI  

Pelosi, Trump'ın kendisi ve bazı Demokrat vekillerle Beyaz Saray'da gerçekleştirdiği görüşmeyi Rusya soruşturmasına tepki gösterip yarıda bırakmasından sonra, ''ülkenin iyiliği'' için Trump'ın ''dengesiz'' davranışlarına ailesinin müdahale etmesi gerektiği yorumunda bulundu.

Trump ise anında cevap verdiği Pelosi hakkında ''deli'' ve ''işe yaramaz'' sözlerini kullanarak, uzun zamandır izlediği Pelosi'nin eskisi gibi olmadığını ve akıl sağlığını kaybettiğini belirtti.

Nancy Pelosi ise bunun üzerine Trump'a Twitter hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Pelosi, ironik paylaşımında, ''Son derece istikrarlı dahi, ne zaman başkan gibi davranmaya başlarsa o zaman kendisiyle altyapı, ticaret ve diğer meseleler üzerinde çalışmaya başlayacağım.'' sözlerini kullandı.

Trump ve Pelosi arasında çıkan atışma ABD basınında ise ''hakaretler havada uçuşuyor'', ''ülkenin seçilmiş en üst düzey yetkilileri birbirlerinin akıl sağlığını sorguluyor'' şeklinde gündeme geldi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal