ABD Başkanı Trump Tüm Dünyayı Tehdit Etti: Kendinizi Koruyun

ABD Başkanı Donald Trump'tan tüm dünyaya tehdit geldi. Trump, devletlerin ABD'ye askeri koruma için para vermesi gerektiğini aksi takdirde kendilerini korumaları gerektiğini söyledi.

12.11.2018-17:17 - (Son Güncelleme: 12.11.2018-17:04) ABD Başkanı Trump Tüm Dünyayı Tehdit Etti: Kendinizi Koruyun

ABD Başkanı Donald Trump, Birinci Dünya Savaşı'nı bitiren Ateşkes Antlaşması'nın 100. senesi sebebi ile gittiği Fransa'nın başkenti Paris'ten döndü. Ziyareti esnasında ülke liderleriyle gerçekleştirdiği görüşmelere dönük bilgi veren Trump, diğer devletlere sosyal medya hesabı üstünden gözdağı verdi.

TRUMP GÖZDAĞI VERDİ: YA PARAYI ÖDERSİNİZ YADA KENDİNİZİ KORURSUNUZ

Trump, "Dünya liderleriyle olan görüşmelerimde birçok başarı kazandığım Fransa'dan yeni geldim. ABD'ye, hem askeri hem de ticaret hususunda adil davranılmadığı gerçeğini ortaya koymak basit olmadı. Diğer devletlere askeri koruma için çok büyük ödemeler, yüz milyarlarca dolar para ödemesi gerçekleştiriyoruz. Bu durumun süremeyeceğini ifade ettim. Bu durum her daim saçma bir biçimde ABD'nin aleyhine oldu. Yüklü oranlarda para diğer ülkelerin korunması için verildi ve karşılığında hiçbir şey almadığımız gibi ticari açık ve kayıplar meydana geldi. Bu çok zengin devletlerin ABD'ye askeri koruma için para vermesi veya kendilerini koruması vakti geldi. Ticaret serbest ve adilce yapılmalı" dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal