Dünya devi Galatasaraylı yıldızı gözüne kestirdi: Transferi için görüşmeler başladı

Dünya Kupası arasına 7-0’lık Başakşehir galibiyetiyle giren Galatasaray’da Leo Dubois’a dünya devi Juventus’un talip olduğu öğrenildi. İtalyan basınının iddiasına göre, 28 yaşındaki sağ bek için Torino ekibi, Galatasaray yönetimiyle temaslara başladı. İşte transfer haberinin detayları...

24.11.2022-16:28 - (Son Güncelleme: 24.11.2022-16:28)

İtalya Serie A’nın güçlü ekiplerinden Juventus, ligin ikinci yarısına daha iyi bir giriş yapmak adına transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Sağ bek bölgesine yeni bir oyuncu almak için çalışmalarına devam eden Torino ekibinin, Galatasaray’da forma giyen 28 yaşındaki Fransız sağ bek oyuncusu Leo Dubois’ı takibe aldığı iddia edildi. 

Dünya devinden Dubois’e kanca

İtalya basınından Sky Sports İtalia’nın iddiasına göre, sağ bek bölgesinden istediği verimi alamayan Juventus, yaşı nispeten genç bir futbolcuyu o bölgeye monte etmek için scout ekibine talimat verdi. Massimilano Alegri’nin verdiği rapora göre hareket eden siyah beyazlı ekibin listeye Galatasaray’dan Leo Dubois’i de dahil ettiği ifade edildi. 

Juventus Dubois’in dışında Torino’dan Singo ve Atalanta’dan Maehle’nin durumunu da yakından takip ediyor. 

Leo Dubois Juventus

Sezon başında Lyon’dan gelmişti

Tam adıyla Leo Michel Joseph Claude Dubois, sezon başında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olympique Lyon’dan Galatasaray’a 2,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Galatasaray ile 6’sı Süper Lig olmak üzere 8 resmi maça çıkan 28 yaşındaki sağ bek bu maçlarda 2 asist yapmıştı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal