Dünya Bu Hindistanlı Adamı Konuşuyor

Hindistan'ın Nagaur şehrinde 42 yaşındaki bir adam, nadir görülen bir uyku bozukluğu hastalığı nedeniyle yılda 300 gün uyuyor.

15.07.2021-13:52 - (Son Güncelleme: 15.07.2021-13:52)

Hindistan'ın Rajasthan eyaletindeki Nagaur şehrinde 42 yaşında olan Purkharam isimli Hint, yaşamış olduğu sağlık sorunu nedeni ile yılda 300 gün uyuyor.

UYUDUĞUNDA 20 İLA 25 GÜN KESİNTİSİZ UYUYOR

23 yıl önce eksen hipersomnisi olarak da bilinen nadir bir uyku bozukluğu hastalığına yakalanan Purkharam'ın uykuya daldığında 20 ila 25 gün kesintisiz uyuduğu ifade edildi.

UYURKEN AİLESİ YIKIYOR VE BESLİYOR

NTV'nin aktarmış olduğu bilgilere göre, Bhadwa köyünde yaşayan 42 yaşındaki Purkharam'ın, uykuya daldıktan sonra kesintisiz uyuduğu için ailesinin onu uyurken yıkadığı ve beslediği söylendi.

BAKKAL DÜKKANINI AYDA SADECE 5 GÜN AÇABİLİYOR

Purkharam, kesintisiz 25 gün boyunca uyumasından ötürü işlettiği bakkal dükkanını ayda yalnızca 5 gün açabiliyor. 23 yıl önce 15 saat kesintisiz uyuyarak başlayan ve ailesi tarafından da uyandırma zorluğu çekilen Hindistanlı, doktora gittikten sonra nadir görülen hastalığa yakalandığı ortaya çıkarken, uyuma süresi her geçen gün de arttı.

ÇOĞU ZAMAN YORGUN OLDUĞUNU SÖYLÜYOR

Purkharam, tedavi görmesine ve aşırı uyumasına rağmen vücudunun çoğu zaman yorgun olduğunu ve üretkenliğinin neredeyse sıfır olduğunu belirtti. Ek olarak şiddetli baş ağrıları gibi pek çok semptom gösterdiğinin de altını çizdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal