Düğünde şaşırtan konuk! Çift düğünlerine 1.5 yaşında oğullarıyla katıldı

Konya'da gerçekleşen düğünde yaşanılanlar görenleri şaşırttı. Pandemi döneminde yalnızca nikah yaparak evlenen çift ortalığın düzelmesinden yararlanarak iki sene sonra düğün yaptı. Nihak 2 kişilik bir aile ile kıyılmasına rağmen düğün 3 kişilik olarak gerçekleşti. 2020 yılında evlenen çift 1.5 yaşında oğullarıyla bu sene düğün yaptı.

17.07.2022-12:48 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-13:05) Düğünde şaşırtan konuk! Çift düğünlerine 1.5 yaşında oğullarıyla katıldı

Uzman çavuş Abdullah Çiğili ve öğretmen Merve Çiğili 2020 Haziran ayında yalnızca nikah yaparak dünya evine girdi. Pandemi dönemine denk gelen ikili sağlık sorunlarından ve kısıtlamalardan dolayı düğün yapamadı. İçlerinde kalan bu durum ise eyleme döküldü. Ertelenen düğün bu sene gerçekleşirken çift kendi düğünlerine 1.5 yaşındaki oğullarıyla beraber katıldı. 

Böyle düğün görülmedi! 

Düğünlerin alışık olunan gelin damadının yanı sıra gözler bu sefer çocuktaydı. Düğünleri yapılan Merve ve Abdullah çiftinin düğününde 1.5 yaşındaki oğulları Yiğit de bulunmaktadır. Bunun üzerine damat Abdullah Çiğili, "2020 yılında nikahımızı yaptık. Pandemi ve yasaklar nedeniyle düğünümüzü gerçekleştiremedik. Daha sonra da bir tarih belirledik ve çocuğumuz olunca yine ertelemek zorunda kaldık. Bizim için farklı bir mutluluk. Normalde böyle bir şey, ne planladık, ne de aklımıza geldi. Kader bizi bu şekilde sürükledi" ifadelerini kullandı. 

Çocuklarıyla düğün yaptılar

Gelin ve aynı zaman da anne Merve Çiğili ise konu hakkında pandemiden dolayı yalnızca nikahlarının kıyıldığını, daha sonradan düğün için ise çocuklarının biraz daha büyümesini beklediklerini belirtirken iki damat ile düğününün olduğunun da altını çizdi. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal