Düğünde Damadın Boynuna 'Pompalı Tüfek' Taktı!

Beylikdüzü’nde bir düğünde damadın arkadaşları takı töreni başladığı sırada, damada ‘pompalı tüfek’ taktı. Gelinin bu durum karşısında suratı düşerken, salonda büyük alkış koptuğu görüldü.

07.12.2021-12:17 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-17:19) Düğünde Damadın Boynuna 'Pompalı Tüfek' Taktı!

İstanbul Beylikdüzü Gürpınar’da meydana gelen olayda, Muş ve Erzurumlu iki ailenin çocuklarının düğününde akıllara durgunluk veren olay yaşandı. Düğünde takı merasimi başladığı sırada damadın arkadaşları kurdele ile bağladığı pompalı tüfeği damadın boynuna taktı. 

DAVETLİLERDEN ALKIŞ TOPLADI

Damada takılan takı karşısında aileler, kısa süreli şok yaşadı. Damadın boynuna pompalı tüfek takan kişi ise düğün salonuna dönerek ‘Şeytan doldurmasın, şöyle güzel bir alkış alabilir miyiz?’ deyince davetlilerden büyük bir alkış aldığı görüldü.  

GELİNİN SURATI DÜŞTÜ

Damadın arkadaşları ise takı merasiminde damadın boynuna taktıkları pompalı tüfekle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. Durum karşısında gelinin suratının düştüğü görüldü. Düğün daha sonra halay çekilerek sorunsuz bir şekilde dağıldığı belirtildi. 

Düğünde yaşanan görüntülerin, sosyal medyada yayınlanmasından hemen sonra Beylikdüzü Asayiş ekipleri harekete geçti.

EŞİM İSTEMEDİ GERİ VERDİM

Polisler, damat İbrahim Mendaşağu’nun evinde arama gerçekleştirdi. Ekiplerin yaptığı arama sonucunda pompalı tüfek bulunamadı. Damat Mendaşağu’nun polislere verdiği ifadede, ‘Düğünden sonra eşim tüfeği evde istemediği için takan arkadaşıma geri verdim. Tüfek şu an nerede bilmiyorum’ dedi. Bunun üzerine ekipler, pompalı tüfeği damada takı olarak takan Onur İlkan Demirkol’un evinde arama yaptı.

DÜĞÜN SALONUNA PARA CEZASI

Onur İlkan Demirkol’un evinde bulunan tüfeğe polis ekipleri tarafından el konuldu. Tüfeğin, herhangi bir olaya karışmadığı belirlendi. Demirkol’a, 2521 sayılı, ‘avda ve sporda kullanılan tüfekler, nişan tabancaları ve av bıçaklarının alımı, satımı ve bulundurulması’ suçundan para cezası kesildi. Bununla birlikte düğünün yapıldığı yere de ruhsatsız olduğu ve pandemi tedbirlerine uyulmadığı gerekçesi ile 3 bin 469 lira para cezası uygulandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal