Düğün Günü Eşinin Evli Olduğunu Öğrendi Yaptıklarıyla Şaşırttı

Evlendiği gün eşinin evli olduğunu öğrenen kadın hayatının şokunu yaşadı. Kadın daha sonra yaptıklarıyla herkesi hayrete düşürdü. Detaylar haberimizde.

12.01.2022-18:23 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-18:25)

Simon Crudgington isimli İngiliz asker, eşi Elizabeth ile evli olduğu sırada bir yasak aşk yaşadı. Monika Szoka ile ilişki yaşamaya başlayan Simon Crudgington, Szoka'yı Türkiye'ye tatile götürdü. Tatilde Szoka'ya evlilik teklifi eden İngiliz asker, amacına ulaştı.

ÇİFT EVLENDİ

Ancak Elizabeth, eşinin yeni aşkı Monika Szoka'ya çiftin düğün gününde mesaj atarak kocasının kendisiyle evli olduğunu söyledi. Monika bu haberi aldığında dünyası başına yıkıldı. Ama evlilikten vazgeçmeyerek Simon Crudgington ile Prag'a uçtu. İngiltere'de yaşayan asker Simon Crudgington, yaptıkları duyanları büyük şaşkınlığa uğrattı. Crudgington, Elizabeth ile mutlu birlikteliğine devam ederken bir yandan da eğlence mekanında tanıştığı Monika Szoka isimli kadınla aşk yaşamaya başladı. İhanet üzerine kurulan ilişki bir müddet devam etti.


TATİL İÇİN TÜRKİYE'YE GETİRDİ

İngiliz asker Simon, aşık olduğu Monika Szoka'yı tatil için Türkiye'ye getirdi. Çift, Türkiye'de son derece mutlu bir tatil geçirdikten sonra evlilik kararı aldı. Monika, Simon’un evlilik teklifini kabul etmesinde Türkiye tatilinin de büyük rol oynadığını ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal