Doya Doya Moda'da günün birincisi kim oldu? Puan durumu nasıl? Doya Doya Moda 25 Temmuz Pazartesi puan tablosu

Ekranların sevilen yarışma programı Doya Doya Moda, Talya Prodüksiyon tarafından ekranlara taşınıyor. Yeni sezona bomba gibi giriş yapan programda kendine güvenen yedi kadının Türkiye'nin en şık kadını olma yarışı ekrana geliyor. Peki, Doya Doya Moda'da günün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda puan durumu nasıl? İşte detaylar...

26.07.2022-14:52 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-14:52) Doya Doya Moda'da günün birincisi kim oldu? Puan durumu nasıl? Doya Doya Moda 25 Temmuz Pazartesi puan tablosu

Önceki sezonlarda büyük beden moda yarışması olarak ekranlara gelen Doya Doya Moda, yeni sezonda format değişikliği yaparak her bedenden yarışmacıyı programda ağırlamaya başladı. Yeni sezonuyla bomba gibi bir dönüş yapan ve seyirciyle hasret gideren program yine her bölümünde ilgiyle takip ediliyor.

Her bölümü ayrı bir heyecanla izlenen programda yarışmacıların günlük puan tablosu da merak ediliyor. Peki, Doya Doya Moda'da Pazartesi günü gün birincisi kim oldu?

Doya Doya Moda 25 Temmuz Pazartesi gün birincisi kim?

Programın Pazartesi günü yayınlanan bölümünde yaptığı kombinle jüri üyelerinden 18 puan almayı başaran Tina birinci oldu. 

 doya doya moda gün birincisi

Pazartesi gününe ait genel puan tablosu şu şekilde:

Tina 18 puan

Banu 10 puan

Hülya 7 puan

Selen 5 puan

Aleyna 7 puan

Zeynep 8 puan

Nihan 9 puan

Doya Doya Moda'nın jürileri kimlerdir?

Geçtiğimiz sezonlardan tanıdığımız Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez jüri koltuğunda oturmaya bu sezon da devam ediyor. Sevilen iki ismin dışında bu sezon programa Serdar Uzuntaş ve Yasemin Yılmaz da dahil oldu.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal