Doya Doya Moda Selen'in kardeşi Gizem Özcan kimdir? Instagram hesabı var mı?

Doya Doya Moda yarışmasına yeni dahil olan Selen Özcan'ın kardeşi Gizem Özcan gündem oldu. Daha önceden ablası gibi ekran tecrübesi yaşayan ve sosyal medyada iddialı pozlar paylaşan Gizem seyircinin sıkı takibine girdi. Peki, Gizem Özcan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

26.07.2022-14:41 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-14:41) Doya Doya Moda Selen'in kardeşi Gizem Özcan kimdir? Instagram hesabı var mı?

Ekranların sevilen yarışma programı Doya Doya Moda, Talya Prodüksiyon tarafından ekranlara taşınıyor. Yeni sezona bomba gibi giriş yapan programda kendine güvenen yedi kadının Türkiye'nin en şık kadını olma yarışı ekrana geliyor. 

Programda birbirinden iddialı isimler yer alırken, yarışmacılar kadar aileleri de dikkat çekmeyi başladı. Güzel yarışmacı Selen'in kız kardeşi Gizem Özcan seyircinin radarına girerken güzel ismin aslında ekranlara uzak olmadığı ortaya çıktı. 

Gizem Özcan kimdir?

Ablası Selen'in yolundan giden Gizem Özcan, aynı ablası gibi daha önceden Lezzet Düşkünleri isimli yarışmaya katıldı. Kayserili bir ailenin kızı olduğunu ve el lezzetine güvendiğini söyleyen Gizem yarışmada tüm marifetini ortaya koydu. Gizem aynı zamanda son dönemlerin popüler programı Konuşanlar'ın 1. sezon 6. bölümüne de katılarak kendini gösterdi.

Güzelliğiyle dikkat çeken Gizem, ata binmeyi, gezmeyi ve eğlenmeyi oldukça seviyor.

 gizem özcan kim

Gizem Özcan Instagram'ı var mı?

Televizyon geçmişinin yanı sıra ayrıca fenomen de olan Gizem Özcan sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Şuan 80 bine yakın takipçisi olan Özcan, günlük hayatındaki iddialı pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmiyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal