Doya Doya Moda fırtınası devam ediyor. İzleyiciler özetini bile takip ederken yarışmacılardan ilginç karakterler ön plana çıkıyor. O isimin kim olduğu herkesi şaşırttı!

TV8 ekranlarında yayınlanan moda yarışması Doya Doya Moda tüm hızıyla devam ederken yarışmacılardan Yasemin'in kim olduğu ortaya çıktı. Yeni jüri üyeleri ile yeni sezona başlayan Doya Doya Moda yarışmasının yeni jüri üyesi Yasemin Yılmaz, estetikleri ile gündeme gelirken yaptığı paylaşımlar ile de gündeme gelmeye devam ediyor. İşte, Yasemin Yılmaz'ın cesur pozları haberimizde yer almaktadır

25.07.2022-09:38 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-09:38) Doya Doya Moda fırtınası devam ediyor. İzleyiciler özetini bile takip ederken yarışmacılardan ilginç karakterler ön plana çıkıyor. O isimin kim olduğu herkesi şaşırttı!

1 Temmuz 2022 tarihinde yeni sezonu ile ekran karşısına geçen Doya Doya Moda yarışması kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sezonlarda büyük beden üzerine devam eden yarışma bu sene karışık olarak her bedenden kadının yer alacağı bildirildi. Bu sezon Seray Sever'in yerine jüri koltuğunda yer alan güzel modacı Yasemin Yılmaz gündeme gelmeye devam ediyor. Doya Doya Moda'nın jürisi Yasemin bakın kim çıktı? İşte detaylar...

Yasemin Yılmaz kimdir? 

1995 yılında dünyaya gelen 27 yaşındaki güzel modacı, Türkiye ve yurt dışı olmak üzere birçok defileye katılmıştır. Yasemin Yılmaz, 2020 yılında yapılan ödül töreninde 2020 yılının en iyi çıkış yapan tasarımcı ödülünü aldı. Fashion Weeks tasarımları ile adını duyuran Yılmaz, Doya Doya Moda yarışmasının yeni jüri üyesi oldu. 

Yasemin Yılmaz

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan modacı Yasemin Yılmaz yaptığı paylaşımlar ile de beğeni toplamaya devam ediyor. Kendi hesabından fotoğraf paylaşımında bulunan Yılmaz'ın fotoğraf altına İvana Sert'in geri gelmesini isteyenler ağır yorumlarda bulundu. 

Yasemin Yılmaz

''Gerçekten kendini ne zannediyorsun sen? İnsanların vizyonuna sen mi karar veriyorsun itici seni'' , ''Moda sana kaldı oradaki diğer jüriye ivanam oturdu ağlıyor derhal gitmem lazım görmediği yere'', ''Neden yarışmacılara bu kadar sert konuşuyorsun yakışmıyor'' gibi birçok yorum alan Yasemin Yılmaz sosyal medyada gündeme geldi. 

Yasemin Yılmaz

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal