Doya Doya Moda Erkekler Nerede?

TV8'in sevilen yarışma programı Doya Doya Moda'nın erkek yarışmacıları nerede? Doya Doya Moda erkekler ayrıldı mı?

23.02.2021-15:46 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-15:46) Doya Doya Moda Erkekler Nerede?

Renkli jürisi ve yarışmacılarıyla Doya Doya Moda'nın erkek yarışmacılar nerede? Doya Doya Moda programının erkek yarışmacıları ayrıldı mı? Programın jürilerinden Seray Sever bu konuya açıklık getirdi. 

Doya Doya Moda’da bu hafta erkeklerin olmayışı seyircilerin gözünden kaçmadı. Birbirinden farklı yarışmacıları ile fenomen program Doya Doya Moda'nın erkek yarışmacıları artık ekranlarda olmayacak. 

TV8 ekranlarının sevilen moda yarışmasının kısa süre önce dahil olan erkek yarışmacıları yarışmadan neden ayrıldığı merak ediliyor. Doya Doya Moda programının jürilerinden biri olan Seray Sever bu konuya bir açıklık getirdi. 

DOYA DOYA MODA ERKEKLER AYRILDI MI?

Doya Doya Moda bu hafta sadece kadın yarışmacılar ile devam ediyor. 22 Şubat tarihli bölüm itibariyle 7 kadın yarışmacı ekranda performanslarını sergilemeye devam edecek olan yarışmadaki önemli değişikliği jüri üyelerinden Seray Sever açıkladı.

Son kez erkek yarışmacıları sahneye alan Seray Sever, yeni kararı şöyle açıkladı 'Programda erkek modasına dair çok şey konuştuk ve izleyicilerimiz sizden çok şey öğrendiler. Harika bir renktiniz programımızda. Pazartesi itibariyle 7 kız yarışmamızla programa devam ediyoruz' şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal