TRT 1 Dizisi Kalk Gidelim Bitti Mi?

TRT 1'in ailecek ilgi ile izlenen sevilen dizisi Kalk Gidelim neden yayınlanmıyor? Kalk Gidelim bitti mi?

23.02.2021-15:26 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-15:26) TRT 1 Dizisi Kalk Gidelim Bitti Mi?

Ekranların 4 sezondur keyifle izlenen dizisi Kalk Gidelim bitti mi? Sıcacık konusu ile izleyiciyi etkileyen dizinin yayınlanmaması Kalk Gidelim bitti mi sorusunu akıllara getirdi. Peki Kalk Gidelim bitti mi?

KALK GİDELİM BİTTİ Mİ?

Başrollerini Beyazıt Gülercan, Can Kıran, Ayça Varlıer ve Yıldız Kültür’ ün oluşturduğu Kalk Gidelim adlı sevilen dizi final yaparak izleyicisine veda etti. Dizi yayına başladığı ilk bölümünden beri belirli bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmeye başarmıştı. 

Dizinin yayın gününde yapılan değişiklik ve izlenme oranlarının düşüşünün final kararını tetiklediği düşünülmüştü.  3 sezonluk bir süreç içerisinde Cumartesi günleri ekranlara gelen dizinin yayınlanma tarihinin Perşembe gününe alınması ile izleyiciler tereddütte bıraktı. Kalk Gidelim adlı dizi TRT 1 ekranlarının çokça takip edilen dizilerinden biriydi, dizinin izleyicisinin azalmasının nedeni ile dizi ile beraber yayınlanan yeni dizilerin daha çok ilgi çekmesinden dolayı olduğu düşünüyor. Sevilen dizi 125'inci bölümünde izleyicilerine veda etti. 4. sezondur büyük bir keyifle izlenen Kalk Gidelim final yaparak ekran macerasını sonlandırdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal