Doya Doya Moda Ayça Mazlum Kimdir?

TV8'in sevilen yarışma programı Doya Doya Moda yeni haftaya yeni yarışmacılar ile başladı. Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir?

23.02.2021-16:12 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-16:12) Doya Doya Moda Ayça Mazlum Kimdir?

Ekranların ilgi ile takip edilen programı Doya Doya Moda yeni yarışmacılarla yoluna devam ediyor. Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir? 

Doya Doya Moda'ya iyi bir giriş yapamayan yeni yarışmacı Ayça Mazlum, bugün hayat hikayesi ile tüm stüdyoyu göz yaşına boğdu. Bu anlar ardından merak edilen Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir, Doya Doya Moda yeni yarışmacı nerelidir? Hayat hikayesi ile merak uyandıran yeni yarışmacı bugün tüm dikkatleri üzerine çekti. Peki, Doya Doya Moda Ayça Mazlum kimdir? Doya Doya Moda yeni yarışmacı nerelidir?

AYÇA MAZLUM KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmasına Ayça Mazlum, Trabzon’dan katılmaktadır. Trabzonlu olan Ayça Mazlum 1,81 cm boyunda ve 89 kilodur. Doya Doya Moda Ayça Mazlum 42-44 beden’dir.

Tekstil ve Moda mezunu olan Ayça Mazlum aynı zamanda yüzme antrenörüdür. Kendi markası olan butiğini işletmektedir. Tek başına dış güzelliğin önemli olmadığını dış görünüş ile de bunu desteklemesi gerektiğini düşünmektedir. Rakiplerinin ondan korkması gerektiğini düşünüyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal