25.03.2022-14:04 (Son Güncelleme:28.03.2023-17:34)


1

Corbin hakkında daha da şaşırtıcı olan şey ise kadının tamamen sağlıklı olmasıydı. Doktorlar onun doğumun herhangi bir komplikasyon olmadığını sadece Dipygus ikizi ile doğduğunu söyledi. Dipygus ise kollar ve bacakların fazla olamsına deniyordu.



2

Corbin'de yaşanan bu durum neyse ki onun sağlığını tehlikeye atmamıştı. Kadın gayet sağlıklı olarak yaşamanına devam etti.



3

Myrtle Corbin, 13 yaşındayken “Texas’tan Dört Bacaklı Kız” takma adıyla sirk sahnesine giriş yaptı. İlk tanıtım broşüründe Corbin için şu sözler yazıldı; “yaz güneşi kadar nazik ve günün uzun olduğu kadar mutlu”



4

Corbin o kadar popüler olmuştu ki bir anda sahte dört bacaklı kişiler ortaya çıktı.



5

Henüz 19 yaşındaykebn evlenen kadının 5 tane de çocuğu oldu. Corbin, kocası James Clinton Bicknell onunla olmaktan hiçbir zaman mutsuz olmadığını söyledi.



6

Doktorların asıl merak ettiği şey nasıl 5 çocuk doğrabildiğiydi. İşte o zaman muayeneye giden kadının aslında iki rahmin olduğu öğrenildi.



7

Vücudunun bir rahmin üç çocuk, diğer rahminden ise diğer iki çocuğunu doğurdu.



8

Corbin, 6 Mayıs 1928’de Teksas, Cleburne’de 59 yaşında hayata gözlerini kapadı. Bir sağlık memuru cesedi parayla satın alıp incelemek istedi fakat ailesi buna izin vermedi. Corbin'in mezarı ise bir süre beden çalınmasın diye korumaya alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr