Bir zamanların en önemli ve popüler ismi olan ana haber sunucusu v-gazeteci Reha Muhtar'dan yıllar sonra olay yatacak itiraf geldi. Eşiyle birlikte yaşadığı o anları anlatan Reha Muhtar'ın söyledikleri ise uzun süre akıllardan çıkmayacak cinsten.
1959 doğum olan 62 yaşındaki Reha Muhtar İstanbul'da doğdu. Bir zamanlar Türk televizyonlarının popüler yorumcusu ve gazetecisi olan Muhtar, Selin Çağlayan ile evlendi. Bu evlilikten 2 çocuğu olan çift daha sonra boşandı. Geneleve ilk kez karısıyla gittiğini açıklayan Reha Muhtar bir anda gündeme bomba gibi düştü.
Gazeteci ve yazar Reha Muhtar, ilk kez geneleve eşiyle birlikte gittiğini açıkladı. Reha Muhtar, gençlik zamanlarında eşiyle birlikte geneleve gittiğini itiraf etti.
Reha Muhtar şok bir açıklama yaptı!
''Hâlâ ülkemizde birçok erkek ilk deneyimini genelevlerde yaşıyor.
İlk kez 22-23 yaşlarındayken gittim geneleve, hem de karımla. Karım yazardı, aynı zamanda sıkı da bir feminist'' şeklinde konuştu.
"Genelevde sömürülen kadınları görüp yazmak istiyorum. Ben nereden bilirim genelevi Birkaç arkadaşa sordum, yerini öğrendim.
Karıma erkek kıyafeti giydirip geneleve öyle girdik. Oranın nabzını yokladı, gözlem yaptı'' dedi.
''O ne düşünüyordu bilmiyorum ama ben gerçekten kendimi berbat hissettim. Durup dururken başımıza bir iş gelecek, durumu anlayıp bizi oradan atacaklar diye çok korktum.
Bir daha hiç gitmedim" açıklamasını yaptı.
Bu olaydan dolayı hala berbar hissetitğini açıkladı.