Donald Trump'tan Şeyma Subaşı'na Kötü Haber! Burning Man Festivali İptal Olabilir

ABD Başkanı Donald Trump, Şeyma Subaşı'nın da her yıl katıldığı Burning Man Festivali'nin düzenlendiği alana duvar inşa etmek istediğini açıkladı ve festivalin iptal olacağının sinyallerini verdi.

11.04.2019-12:20 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-16:52) Donald Trump'tan Şeyma Subaşı'na Kötü Haber! Burning Man Festivali İptal Olabilir

Şeyma Subaşı'nın her yıl katıldığı Burning Man Festivali ile ilgili kötü haber geldi. ABD Başkanı Donald Trump, büyük bir ilgi gören Burning Man Festivali'nin alanına 16 km uzunluğunda duvar inşa edeceklerini açıkladı.

1986 yılından bugüne kadar geçekleştirilen festivale Şeyma Subaşı, Süreyya Yalçın ve Oğulcan Engin gibi birçok ünlü isimlerin katılmasıyla Türkiye çapında da duyuldu. Türk sanatçıların yanı sıra dünyaca ünlü Paris Hilton, Shanina Shaik, Cara Delevingne gibi isimlerde festivale katılan isimlerin başında yerini alıyor.

BURNİNG MAN FESTİVALİ İPTAL Mİ OLACAK?

Burning Man Festivali alanı ile ilgili Donald Trump, Nevada Arazi Yönetimi Bürosu'na yetki verdi. Trump'tan gelen emirler üzerine Nevada Arazi Yönetimi Bürosu, festivalin organizatörlerin ile iletişime geçti.

Organizatörlerden festival alanını beton bariyerle çevirmeleri, özel güvenlik gücü kiralamaları istenirken festival organizatörleri karara tepki gösterdi.

Trump'ın festival alanına yapılacak olan 16 km uzunluğundaki duvarda ısrarcı olduğu ve isteklerinin yapılmaması üzerine festivali iptal ettirebileceği iddia edildi.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN PAYLAŞIM GELDİ

Şeyma Subaşı, festivalin iptal edileceği haberlerinin ardından sosyal medya hesabından Trump'a 'Lütfen Burning Man'i iptal etme' seslendi. Subaşı, hakkında çıkan haberler hakkında 'Her zaman aptal haberleri yapmak' ifadesiyle ağır bir dille eleştirdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal