Donald Trump İngiliz Medyasına Verdiği Demeçte, 2024 Yılı Başkanlık Seçimlerinde Tekrar Aday Olacağını Açıkladı!

Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump 2024 yılı Başkanlık Seçimlerinde tekrar aday olmak istediğini aktardı.

02.12.2021-10:38 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-10:59) Donald Trump İngiliz Medyasına Verdiği Demeçte, 2024 Yılı Başkanlık Seçimlerinde Tekrar Aday Olacağını Açıkladı!

Eski Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, İngiltere'nin önde gelen kanallarından olan GB News'e yaptığı açıklamalarda 3 Kasım seçimlerinde hile yapıldığını belirterek, önümüzdeki seçimde tekrar aday olacağını açıkladı.

Gazetecilerin seçim sonrası Kongre Binası önünde yaptığı eylemlerin hata olup olmadığı sorulan eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump konu ile ilgili şu açıklamalara yer verdi; "Bir ayaklanma varsa 3 Kasım'da, seçim günü gerçekleşti ve öncesi ve sonrasında oldu. Bana göre ayaklanma buydu ve 6 Ocak bir protestoydu. "Ne yazık ki bazı kötü şeyler olduğunu" kaydeden Trump, kendisinin 10 bin ulusal muhafızın hatta ordunun görevlendirilmesini istediğini öne sürerek "Çünkü kalabalığın çok büyük olacağını biliyordum çünkü seçime hile karıştırılması üzerine oluşan öfkeden haberdardım ve bunu herkesten daha iyi anladım."

DONALD TRUMP DESTEKÇİLERİ KONGRE BİNASINI BASMIŞTI

Beyaz Saray önündeki mitingden sonra ABD Kongresine yürüyen binlerce gösterici, Kongre binasının önündeki barikatları aşarak binaya girmeye çalışmıştı.

Polisle yaşanan çatışmalardan kısa süre sonra bazı göstericiler Senatoya girmişti.

Kongredeki Başkanlık Seçimi Seçiciler Kurulu Oylamasının onay oturumuna ara verilmiş, oturuma başkanlık eden Başkan Yardımcısı Mike Pence ve Kongre üyeleri binadan çıkarılmıştı.

ABD Başkanı Donald Trump ise Twitter hesabından Kongre binası önünde gösteri düzenleyen destekçilerine "itidal" çağırısında bulunmuştu.

DONALD TRUMP 2024 SEÇİMLERİNDE GERİ DÖNÜYOR

2024 Yılında yapılacak olan Başkanlık Seçimlerinde aday olup olmayacağı sorulan Donald Trump ülkesini sevdiğini belirterek seçimler ile ilgili şu ifadelere yer verdi; "Ülkeyi seviyorsanız başka seçeneğiniz yok. Bu bir soru değil."

DONALD TRUMP'TAN KOVİD-19 AÇIKLAMASI

Gazetecilerin Kovid-19 ile ilgili sorduğu soruya süreci iyi yönettiklerini düşündüğünü söyleyen Donald Trump, aşının çabuk bulunmasına şaşırdığını belirterek konu hakkında şu sözlere yer verdi;  "(Aşının bulunmasının) 12 yıl sürmesini bekliyorlardı ve herkes bunun işe yaramayacağını söyledi ve inanılmaz iyi çalıştılar. Muhteşem bir iş çıkardık."

DONALD TRUMP'TAN PRENS HARRY AÇIKLAMASI

Trump, Kraliçe 2. Elizabeth'in torunu Prens Harry'nin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle hakkında da açıklamalar yapan eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump konu hakkında sorulan soruya şu şekilde cevap verdi; "Onun bir hayranı değilim. İlk günden beri değildim. Bence Harry korkunç bir şekilde kullanıldı ve bir gün pişman olacağını düşünüyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal